Studio Colorique
fotografie
 

Enthousiast, spontaan & professioneel

Ik ben Carmen, 54 jaar en woon in Prinsenbeek. Wat kan ik over mezelf vertellen? Ik ben graag actief en creatief bezig, hou van gezelligheid, de bourgondische leefstijl en van de natuur. Ook vind ik het heerlijk om op reis te gaan en wandeltochten te maken. De camino van Saint-Jean-Pied-de-Port naar Santiago de Compostella was één van de meest bijzondere wandeltochten die ik heb gemaakt. Een voetreis van een maand waarbij de kleuren, de wisselende landschappen en de diverse verhalen van de wandelaars enorme indruk op me hebben gemaakt. Het moment van bezinning en het moment om het roer om te gooien. Uit de behoefte om iets te doen waar ik niet alleen zelf heel blij van word, maar waarmee ik anderen ook blij kan maken is Studio Colorique ontstaan. Alles wat ik graag doe komt hierin terug. Het fotograferen, mijn ideeën en creativiteit, het vastleggen van herinneringen, de perfecte service bieden en je/jullie blij maken met mijn foto's. Foto's die door de tijd heen steeds meer waard worden. Ik vind het fantastisch om al die belangrijke momenten en emoties vast te mogen leggen. 


Fotografie is voor mij een passie waar ik enorm veel energie van krijg. Het vastleggen van bijzondere momenten en emoties is ongelooflijk waardevol. Maar dan wel op een spontane en natuurlijke manier, waarbij de foto het verhaal vertelt. Ik vind het altijd weer een uitdaging om op zoek te gaan naar de interactie en een ongedwongen sfeer te creëren.  Ik heb diverse fotografie-opleidingen/cursussen gevolgd en doe dat nog steeds. Want ik vind het belangrijk om mezelf en mijn fotografie te blijven ontwikkelen.


Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van bruiloften en ben beschikbaar door heel Nederland. Naast bruiloften ben ik ook te boeken voor een portret-, love- of family-shoot.  En mocht(en) je/jullie een feestje, bijeenkomst, evenement of anderszins vast willen laten leggen dan maak ik daar ook met alle plezier foto's van. 


Nieuws - mei 2021

Familierecepten

Ik heb naast mijn camera altijd een notitieboekje bij me om ideeën op te kunnen schrijven. Sommige ideeën blijken niet haalbaar en sommige halen de eindstreep. Zo ben ik aan de slag gedaan met het idee om de familierecepten vast te leggen.  

Oma's groentesoep en appeltaart! Wie kent ze niet, de zogenaamde familierecepten. Hoe leuk is het om deze recepten te verzamelen, in beeld te brengen en vast te leggen in een album. Een leuk kerstcadeau voor oma/opa, maar minstens zo leuk om cadeau te doen aan kinderen en/of kleinkinderen.

Zie onder "tarieven"  voor meer informatie.  


Nieuws - juli 2020

Ik bruis van de energie en heb zoveel (fotografie)plannen om mee aan de slag te gaan!

Eén van deze plannen heb ik inmiddels uitgewerkt en uitgevoerd. Het in beeld brengen van oude/nieuwe ambachten in mijn woonplaats Prinsenbeek.

De eerste interviews met bijbehorende foto's zijn terug te vinden op www.prinsenbeeknieuws.nl en enkele foto's heb ik in mijn portfolio opgenomen. 

Ontzettend leuk om te doen! 

 

.Mijn stijl

Met mijn foto's wil ik het verhaal vertellen en herinneringen vastleggen.

De echte emoties, de kleine en de grote momenten met oog voor detail.